Nylons and More.   Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.   Gratis verzending vanaf €50,- (NL)
Home Hold-Ups
Toon filters
Waarom Nylons and more
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €50, (NL)
  • Superieur in kwaliteit
  • Dé lingerie specialist
Filters
Toon resultaten

Hold-Ups

Verleidelijke Hold Ups

De perfecte hold ups? Die bestel je online bij Nylons and More! Met keuze uit meer dan +25 verschillende hold ups kunnen wij garanderen dat je in onze webshop dé hold up kousen vind waar je naar opzoek bent. Ze laten je niet alleen stralen maar geven je ook een extra verleidelijke look.

Bestel vandaag nog de perfecte hold ups en verras je partner snel met een spannende avond.



  1 / 4  



Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Verschillende deniers Hold Ups

Bij Nylons and More vinden we het belangrijk dat je lingerie koopt die ook echt bij jou past. Daarom hebben wij verschillende soorten denier hold ups, ook wel stay ups genoemd. Zo voel jij je altijd prettig met de door jou gekozen dikte. Je kunt bij ons kiezen tussen: 8 denier, 15 denier, 25 denier, 40 denier Opaque en 60 denier.

Het dragen van stay ups is niet altijd even makkelijk. Soms zakken de stay ups af of blijven ze niet zitten op de manier dat jij ze wilt hebben. Wij vinden het belangrijk dat je volledig kan geniet van je aankoop en hebben daarom wat tips op een rijtje gezet om zo het dragen van stay up kousen comfortabel te maken.

De juiste maat hold up kousen

Bij het kopen van hold ups is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Bij twijfel altijd een maat groter nemen en kom je er echt niet uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Dé gouden tip voor het dragen van hold ups

Trek de hold up panty voorzichtig over het been heen. Wanneer deze volledig aan zit kan je de band terug slaan en met een warm nat washandje over de siliconen rand heen wrijven. Je zorgt er met deze methode niet alleen voor dat de hold ups schoon en warm blijven maar ook dat ze goed aan de huid blijven plakken.

De hold ups blijven het beste plakken als deze op lichaamstemperatuur zijn. Zorg er dus bij koud weer voor dat de hold up panty eerst de juiste temperatuur heeft voordat je naar buiten gaat.

Houd de hold up kousen warm

Zorg er voor dat het wassen van de hold up panty wordt gedaan in lauwwarm of koud water. Wanneer de hold ups gewassen worden met warm water kan de siliconenband zijn kracht verliezen. Gebruik ook geen wasverzachter, dit kan de elasthan snel beschadigen. Bekijk ook onze mooie nylonkousen!

Nylons and More selecteerde voor u een unieke serie stay up kousen. Ze zijn de perfecte keuze voor speciale gebeurtenissen of voor de vrouw die start met het dragen van stay up kousen. De bovenzijde bevat een prachtige boord met een verleidelijke uitstraling.


Laatst bekeken producten